Mysmorgon!

Hej! Jag är ganska precis uppkommen ifrån stallet där jag tillbringat min höstlovs morgon.Var nere i stallet vid 07.20 och kom sedan upp runt 10.20 så ca 3 timmar där.

Började med att fodra dem inne medan jag mockade hagen,fyllde vatten och kraft samt packade hö.Efter allt detta var gjort så hade Prinsen ätit upp sitt hö och jag gjorde iordning honom inför en ridtur.

Vi red ut även idag och till en början var han verkligen superfin och lydig dock väldigt pigg och hoppade runt lite.Sedan när jag gick ifrån grusvägarna till gräsvägarna så var han inte lika med på noterna och vände och hoppade runt på stället.Efter en stund om och men så ringde jag iallafall mamma så fick hon komma och styra upp allt och efter mamma fått honom att gå så skrittade jag av honom.

Så efter lite bråk gav han dig iallafall.Lite envis ibland men han är iallafall hur fin som helst just nu och få går det inte att vara annat än nöjd.

Fixade sedan mockningen och släppte ut dem i hagen.Nu ska vi snart ta en tur till stan och efter det ska jag hem till en kompis och sova där.Höstlovet börjar bra! Kramiis//Greta 🙂 ​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s