Helt slut

Hej!

Nu sitter jag här i soffan och ska snart till skolan. Efter gårdagen så är jag helt slut. När jag kom innanför dörren och hade duschat slocknade jag direkt och sov natt. Igår hade jag orienteringsprov i skolan och sprang ca 2 mil puh… Det gick skitdåligt också men men.

Efter det åkte jag direkt till stallet men han äta en macka till lunch… Sen mockade jag åt två hästar, packade all mat, red Bucke och mockade i hans stora gräshage. Idag är jag fullständigt slut i kroppen men jag ska kämpa på! 

Ikväll är det dessutom en clinic på Strömsholm som jag har fått äran att gå på och jag fick ta med en vän så Greta ska följa med. Kul! Vi hörs senare //Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s