Clinic

Ja hörni idag blev det ett sent inlägg då jag ganska precis är hemkommen ifrån clinicen med Louise Haga och Eva-Karin Oskarsson. Den handlade om grunder och hur himla stor betydelse den faktiskt har i all ridning,hur långt man än kommit.Väldigt bra för just mig då jag behöver träna mer och oftare på dessa saker.Även extra kul att träffa Hanna då vi alltid har massor att prata om.Så en riktigt mysig men kall kväll 🙂

Idag stod det även ett litet pass för mig och Prinsen på banan.Dock gick det inte sådär jättebra så då passade clinicen perfekt så man fick suga i sig lite extra inspiration. Vi pratade inte helt samma språk och jag rörde till det lite för mycket och gav lite för många hjälper på en och samma gång och Prinsen blev lite förvirrad.Sedan ställer han inte helt igenom till vänster med ”hela kroppen” så att säga och jag har inte riktigt kommit på hur jag ska lösa det än.

Imorgon ska vi iallafall till Michan igen så att hon får styra upp os lite igen.Känns tryggt att ha bra ögon på sig 🙂 Kramiis//Greta 🙂 20161022_071339869_iOS.jpg

Såhär ser det ut när det är tävlingsdags!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s