Provridning till nu

Ja,igår var det faktiskt ett helt år sen jag red Prinsen för första gången.Alltså på provridningen.

Vi hade ju egentligen fler ponnyer att titta på  efter honom men eftersom vi blev så himla kära i honom på en gång så tänkte vi att om han går igenom besiktningen så köper vi honom, och jag ångrar inte det på något sätt.Han är helt underbar även om det inte alltid gått som vi tänkt.Detta år har inte heller varit det bästa resultatmässigt kanske men nu börjar vi prata samma språk och leverera en bättre lägsta nivå.

Även om vi inte alltid visar upp vår bästa sida på tävling så har vi iallafall höjt vår lägsta nivå och kan ändå få okej resultat.Och fast jag inte visat upp detta på det bästa sättet så har han ändå utvecklats enormt som individ och jag vet att han är det bästa som kunnat hända mig.Att han är min.När jag fick hem honom var jag lyckligast i världen över att äga en så här fin ponny med en sån bra ridbarhet.Då trodde jag att vi kunde leverera bara för att han var en sån fin ponny men jag fick lära mig att det inte alltid var så,han har varit fantastisk men jag trodde att det räckte och att han skulle lära mig,och det har han fast för det mesta så lär vi oss tillsammans.Jag lär honom och han lär mig.

När jag kollar tillbaka på bilder har vi ändå kommit en bit på vägen med tanke på att vi april fortfarande red på halsförlängare.Så på drygt ett halv år har vi kommit från LB på 60% till att rida La/La:P1 på 60-65%.Från att inte våga skritta på långtygel till att galoppera ute på åkrar i hoppsadel och på bettlöst. Och tillslut,från att vara nya kompisar till att han betyder allt för mig.Han är mer än en tränings/tävlingskompis för mig för han är min bästakompis och vi ska nå toppen,vår topp.

Planen är nu att få ännu mer rutin i LA klasser och sedan så småning om att ta oss upp i FEI klasser. Han är ”one in a millon

Den andra är från ett av de första passen här hemma!

Första bilden är hyfsat ny och den andra är från provridningen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s