chilldag!

Ja idag så fick det bli ännu en chilldag för mig och Prinsen.Han fick massor av ryktning och mys av både mig och Mimmi.Mimmi är världens bästa ”groom” och kompis som alltid ställer upp och hjälper mig så mycket.

Iallafall så fixade jag stallet medan Mimmi borstade Prinsen som idag var ungefär världens lerigaste häst så det var iallafall tur att han hade täcke på sig,haha.När allt var klart i stallet så pysslade och pussade jag också på honom,min finaste ponny.Imorgon så blir det ett lättare pass och antagligen på bettlöst! Puss och kram//Greta 🙂 20161023_131237000_ios

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s