Helgen!

Ja hörni nu har jag landat i soffan efter en faktiskt ganska så lugn men igår var det en betydligt mer händelserik dag för det var nämligen tävlingsdag!Framridningen gick toppen och starten gick okej men den var lite hastig fast han tappade lite bjudning,och alla 6or och 6,5or ska bli 7or.Inte våran bästa ritt men han skötte sig bra men jag red inte mitt bäst tycker jag.Låg på placering hela klasen till sista ekipaget som slog ut mig med 1 och en halv hundra del,lite surt men så är det och till nästa start 5/11 ska vi båda ge allt vad vi har!I

Idag började min morgon lika tidigt som igår,06.45 var vi nere i stallet och hästarna fick gå ut i morgonmörkret.Prinsen har sedan haft en lugnade med vila och massor av kärlek och ompyssling.Själv har jag och Mimmi fixat runt i stallet och städat och tvättat och packar ur allt från igår.Sedan tog vi ut Prinsen på en kort liten promenad.Så en väldigt lugn och välbehövd mysdag kort sagt! Kramiiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s