Höstmys!

Idag tog jag på mig stövlar och min uhipkappa och gav mig ut i ett ganska grått höstväder.Prinsen skulle få ett lättare joggingpass på åkern så medans han åt eftermiddaghö så fixade jag allt förutom mockningen till både Carra och Prinsen.

Efter att sadeln,skydd och tränset var på plats så gav vi oss ut i regnet.Prinsen skötte sig bra och vi hade det riktigt mysigt när vi var ute på åkern.

Allt fokus låg på att få ett bra och jämt stöd på bettet och jag jobbade honom i en lågform.Han kändes fin och mjuk i sidorna men till en början var det lite hastigt men i slutet väntade han superbra och tog det i en lugn och bra takt.Efter ca 15-20 minuters jobb skrittade vi en stund innan vi gick in igen och jag fixade klart honom och mockningen!

Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s