Fler sådana här dagar!

Hej!

Idag har det varit näst intill en perfekt dag. Det började med en kort skoldag där jag slutade 13.20. Därefter bar det direkt av till stallet. Adde vilar fortfarande efter att han blev vaccinerad tidigare i veckan men Bucke var redo för ett ridpass! Idag är sista ridpasset innan tävlingen på söndag då Bucke vilar imorgon. Då brukar jag oftast träna eller göra någonting som Bucke tycker är riktigt kul. Idag blev det galopp ute på vägarna. Både Bucke och jag tyckte det var såå härligt. Ett par gånger släppte jag iväg honom också och oj oj oj vad fort det gick haha. Tror aldrig jag har ridit så fort och Bucle är ändå en 23 årig c-ponny haha.

Bucke var också väldigt rädd av sig idag så jag var nära att åka av flera gånger när han gjorde sin specialare haha. Tvärstanna och tvärvända, oftast läger han in ett litet bocksprång också haha så söt!

Imorgon ska jag vara och jobba på vänsta min hemmaklubb som har dressyrtävlingar. Jag ska suga i mig så mycket insperation som möjligt inför söndag! Vi hörs imorgon Kram Hanna.


Bucke innan passet


Bucke efter passet haha lika glad!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s