Uppladdning inför lördag

Hej!

Uppladdningen inför lördag är i full gång! På lördag är det ju dags för landslagsmönstringen och vi är super taggade!

Tyvärr har det inte hunnit blivit av någon Elin träning i veckan men hon kommer och är med på framridningen på lördag vilket känns tryggt. För Elin är ju den bästa! Igår red jag ett tuffare pass på Bucke som sista träningspass innan lördag. Det gick super!

Började med att jobba honom i galoppen först i en låg form och mycket ställning inåt och utåt och flytta baken respektive bogarna. Mycket förvänd galopp på böjda spår la jag också in för att få honom lösgjord och följsam. Sen tog jag upp honom i formen och jobbade med lite skolor i galoppen. Vilken underbar känsla han gav mig! Vänster slutorna är 7-8 mässiga alltså! Bästa lilla ponny! Höger slutorna är inte riktigt lika bra men vi jobbar vidare framförallt med att få en jämnare böjning och få den lite tvärare. Enkla bytena gjorde jag på kvartslinjerna och de var klockrena, så glad!

Sen tog vi lite travarbete. Mest skolor och tempoväxlingar och super känsla även där. La mycket tid på högerslutorna i trav och tillslut fick vi till några bra! Jag gjorde en övning som var jätte bra för att få en jämnare böjning. Så fort vi tappade böjningen och slutan blev lite för rak så lag jag en 10 meters volt och sen fortsatte jag slutan. På det sättet fick vi tillbaka böjningen och kunde fortsätta slutan hela vägen ut. Sen fick vi till bra slutor även utan volter. Jag la även in mycket tempoväxlingar i skolorna vilket gav mycket då jag först märkte att vi tappade linjen lite men mot slutet funkade även det super bra! 

Det känns riktigt bra inför lördag så ni får hålla era tummar för oss då! Kram Hanna


Idag blev det uteritt och mamma gick med Adde. Jag red honom igår en enkelt joggingpass som gick helt okej ändå.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s