Super Prinsen

Hej på er! Sitter just nu ny duschad och har precis ätit lite mat.

Idag så blev det ett lätt joggingpass på banan för mig och Prinsen.Tanken var som många gånger förut denna vecka att rida ut men när det blåser såhär mycket som det har gjort dem senaste dagarna så blir Prinsen väldigt pigg och ”hoppig” av sig.Så det känns säkrast att stanna innanför lite staket iallafall😉

Precis som rubriken lyder så gick Prinsen superbra idag.Red även på remotnosgrimma idag och det kändes som om han verkade trivas väldigt bra på det.Jobbade bara med att få honom lösgjord och kvick i bakbenen.Gjorde mycket övergångar och ”ångraövningar”.Han blev superfin och jag lyckades ta hand om all hans energi på rätt sätt.Red honom i kanske bara 15-20 minuter innan jag hoppade  av och gick ut på gräsvägarna och skrittade av honom.

Imorgon blir det väl ett liknande pass och vi får se om det blir på åkern men det får vädret avgöra 🙂 Kramiis/Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s