Carl Hetser clinic

Hej!

Igår var det en clinic för ingen mindre än Carl Hester på Strömsholm vilket bara ligger 5 minuter från vårt stall så det var klart jag var där!

Det var även publikrekord på Strömsholm någonsin, ca 1420 satt det i publiken, kul! 

Det var en väldigt bra clinic där vi fick se många olika ekipage med många olika problem och Carl var väldigt intressant att lyssna på. Han behövde nästan bara se ekipagen i alla gångarter så kunde han sen säga vad de hade för styrkor och svagheter samt en lösning på deras problem, otroligt! Det jag tog med mig mest från clinicen till mina hästar var att strecha dem längre både i början och i slutet av ridpassen samt att jobba mer med självbärigheten. Båda hästarna vill gärna ta för mycket stöd i tyglarna, men det ska de bli ändring på ;).

Jag tror att det gav mycket att kolla på denna clinic för igår bjöd Adde på ett super pass och idag bjöd Bucke på ett magiskt pass! Vi bara flög fram med allt vad det innebär, sjävlbärighet, lyhördhet, energi och teknik, magiska Bucklan❤️. Imorgon kommer det nog upp bilder från båda passen så håll utkick. //Hanna


Glad och svettig häst efter ett super pass. Bästa Bucke och mamma som är med och ställer upp på allting.Tack  bästa mamma❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s