Fina Prinsen

Tävlingen idag gick bra.Dock så hade jag inte bästa känslan då jag inte riktigt fick till min ridning men Prinsen levererar son vanligt och vi gör det bästa av situationen och slår ändå till med 66% i LA:1 och 60% i LA:P1.I P1:an hade vi dock lite mycket missar men fick bra på både skritt och högerskolorna men jag ska träna vidare på min ridning och vi ska fortsätta åt samma håll!Är så trött nu så detta inlägg får duga för dagen😉

Vi har höjt ett av våra rekord och våran lägsta nivå då känslan inte var bäst idag!Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s