På hästryggen igen!

Hej och godkväll! Sittee just nu och kollar på slutet av idol och ska väl gå och sova om ett tag.

Idag satt jag upp på Prinsen igen efter tre dagars vila.Han kändes pigg och fräsch och verkade väldigt glad.Var ute på stubbåkern och galopperade i hoppsadel och lät honom rulla på.Innan jag avslutade så gjorde jag många skritt-galopp övergångar för det är dem vi måste träna mest på just nu.Han måste vänta på mig och skritta ordentligt.Han kändes iallafall väldigt fin.Red väl i ca 20-25 minuter.Nöjd med lilla Prinsen iallafall.

Imorgon blir det antingen markarbete på banan eller jogging på åkern hade jag tänkt.Men först skola och sen helg.Ska bli så skönt!Hoppas även att vi kan åka och rida Aramis på söndag,var ett tag sen nu. Nu får ni ha en fortsatt bra torsdagkväll så ses vi! Kramis//Greta 🙂 

Fick bli en bild från vänsta i somras,bästa ponnyn💗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s