Helgens starter

Hej!

I helgen så ska ju jag och Bucle på vårat första meeting tillsammans! Gissa om jag är taggad!! 

Vi startar en LA:4 på lördagen och en FEI inledande på söndagen. Vi kommer åka upp redan idag för att Bucke ska få ta det lite lugnt där uppe ikväll innan tävlingen imorgon, det ska bli så himla kul! Vi har som vanligt inga krav på resultat vi ska bara göra vårat bästa och ha kul!

Igår packade jag klart allting. Det är ganska mycket som ska med och som ska förberedas. All mat ska packas och allt läder ska smörjas och packas ner osv. Jag ska försöka uppdatera från helgen dag efter dag för att jag tror att det uppskattas mer än att jag skriver ett lååång inlägg sista dagen. Håll tummarna för oss, ni kan hålla koll på equipe om ni vill. Vi tävlar i falu. Vi hörs! // Hanna


Två träns är med. Ett för ridning och ett för promenader.


Allt hö är också packat för två och en halv dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s