Elin träning!

Hej!

Idag var det dags för Elin träning igen. Idag fick dock bara Bucke vara med. 

Jag red nere på stubbåkern och vi ställde ut koner som var så nära 60×20 meter som vi kunde få det. Den här träningen blev ett litet genrep inför helgen roliga upptåg. Jag började som vanligt med att ha honom i en låg form och låta honom galoppera på i en rund galopp. Sen fick jag även göra lite förnvända slutor på böjt spår i galoppen. Det var bra för att få Buckes bogar på plats och även mjuka upp honom.

Efter uppvärmningen så red vi lite programdelar. Vi fick till super bra skolor, skänkelvikningar, halter och till och med bra ryggningar. Halter och ryggningar är alltid något vi brukar ha svårt med då Bucke gärna vill kolla upp på något så fort vi har stannat haha. Men det gick bra idag. Att rida på stubbåkern är ju även lite jobbigare då de måste lyfta lite extra på benen. Därav red vi inte så jätte länge idag, men det blir ju lite mer styrketräning för dem så det är ju bra. Tycker i alla fall vi ryttare ;). Nej nu ska jag fixa för att gå och lägga mig. Vi hörs imorgon! //Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s