Klippning och skogsbus!

Hej och godkväll på er!

Sitter just nu nyduschad i soffan och tänker skriva några inlägg.

Från 8-14.30 idag så har jag varit på Strömsholm och varit funktionär,roligt och mysigt.Kom sedan hem gjorde stallet samt tog in Prinsen för klippning då det inte blev av igår men nu är det klart!Så skönt!Han fick bara massa mys och en kvällspromenad idag men nu i veckan blir det hårdträning inför helgen!


Igår så blev det klättring i skogen och galoppbus ute på åkern!Så roligt och han var så otroligt snäll.Red även på bettlöst!Vi klättrade runt i skogen i kanske 15-20minuter och så travade vi på lite grusvägar samt galopperade och raceade runt lite på en stubbåker,han tyckte nig det var minst lika kul och mysigt som jag.💗​​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s