Stingflugor

Åh Gud vad jag hatar stingflugor!

Idag när jag kom ner till stallet sprang jag direkt ner till ridbanan och la fram fyra bommar som jag hade tänkt att jag och Bucke skulle trava över idag.

Men när jag kom upp till stallet så var alla hästarna redan inne pågrund av stingflugorna. De hade tydligen sprungit och sprungit så att de var alldeles svettiga. Bucke han joggar lugnt och stannar aldrig när det blir så. Han hade sprungit i minst en timme. Jag fattar inte varför ingen tog in honom tidigare men men… Så det var bara att strunta i ridningen idag och låta honom ta det lugnt. Jag pysslade i alla fall om honom och spolade benen med kallt vatten för säkerhets skull. Imorgon hoppas jag att det är bra ute i hagen för dem så vi kan ta en riktigt mysig tur ut i skogen med lite galopp på grusvägarna. Som jag längtar! Vi hörs // Hanna

image.jpeg

 

Såhär hade jag lagt fram bommarna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s