Markarbete

Godmorgon!

Tänkte skriva lite om hur gårdagens markarbete gick.

Prinsen kändes fin och mjuk i uppvärmningen och höger sidan släppte betydligt tidigare idag.Trav bommarna skötte han galant både vanliga och upphöjda denna gången,fin takt och balans.Guldstjärna till honom!När jag galopperat i båda varven och lösgjort honom så red jag över en liten ”bock” på kanske 25 cm.Han tyckte det var jättekul och när jag släppte honom lite fri så hoppade han och tog i ganska mycket men om jag sedan höll honom lite mer så gjorde han som jag sa.Så väldigt duktig även där.

Tänkte dela med mig av någon bild innan jag drar till skolan!Kramis//Greta 🙂 

Ignorera min sits!Haha

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s