Bus på åkern!

Hej!

Idag red jag endast Bucke eftersom att Lisa skulle rida Adde och förbereda sig inför tävlingen på lördag! Planen var att förbereda Bucke lite inför Elin träningen som vi ska rida imorgon. Lite lösgörande hade jag tänkt. Nu har dem även skördat vissa åkrar så att dem blivit stubbåkrar! Jätte kul tycker vi! Så idag blev det lite bus blandat med lösgörande på en stubbåker.

Jag började med att värma upp i skritt och lossa honom i sidorna med hjälp av skänkelvikningar, öppnor och bakdelsvändningar. I skänkelvikningarna flyter han gärna iväg lite diskret, alltså utan att jag märker något så det gäller att hålla ett jämt stöd på båda tyglarna och kolla dit vi ska!

sen tog vi lite trav. Bucke kändes mjuk men lite oriden. Inte helt fram för skänkeln, lite för öppen i formen och jobbade inte helt rätt liksom. Så jag tog galopp ganska snabbt för att få igång honom ordentligt. Jag red på en väldigt stor yta och galopperade på en jättevolt. Efter något varv så struntade vi totalt i formen och bara busade. Gasade på ordetnligt och hade super kul båda två! Bucke frustade i varje steg och var super lösgjord och mjuk efter det. Funkade super bra och jag tror att vi kommer ha en bra framåtbjudning imorgon på träningen ;). Vi hörs då! // Hanna

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s