Lifeupdate

Hejsan!Förlpt så mycket för urusel uppdatering men mina dagar har verkligen gått i ett.Måste bli bättre på att skriva tidsinställda inlägg.

Igår var vi iallafall iväg på tävling i Hallsta.Prinsen var superfin och gjorde sitt bästa ovh jag tycker att jag red son jag skulle.I första klassen så kändes det väldigt bar men någon miss i slutet av sktitten men annars en i stort sätt fläckfri ritt.Slutade på 66,6% och blev trea och placerad.Laddade sedan om för  andra klassen som var en LA:1.Även den klassen kändes superbra men skänkelvikningarna blev lite sådär men fick inte så dåliga poäng på dem ändå.Galopen kändes väldigt bra och det var ju extra roligt.Slutade på 64,6% och kom på en andra placering.Så en toppen dag helt enkelt.

Idag så har jag hunnit med allt möjligt så som att vara i Hanns stall,dragit staket,varit på hööks samt mockat och fixat allt här hemma i stallet.Så en fullspäckad dag får man väl lov och säga.Mer om vad jag köpte kommer!

Kramis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s