Separationsångest?

Hej!

Igår var ju somsagt planen att gå ner till gräsvägen och jogga lite, känna igenom honom och så med gummisnodd. Det börjar med att vi glömmer gummisnodden uppe i stallet. Det kommer vi ju så klart på när vi redan är nere vid gräsvägen och det är ganska långt dit. Så vi skippade den helt enkelt. Vi tog sällskap med Lisa och Adde ungefär halva vägen och det var mysigt.

Men när vi kommit ner till gräsvägen så hörde vi hur Adde gnäggade. Efter Bucke antar jag?, men vet inte haha. Det hörde såklart Bucke och han fick typ värsta separationsångesten haha. Jag hoppade av för att lägga om sadeln för jag tyckte att den hade åkt fram. När jag hade hoppat av kunde inte Bucke stå still i en sekund. Jag överdriver inte 😂. Mamma gick lite med honom medan jag satt på hörlurarna som jag har i öronen för att mammas ska kunna prata med mig när jag rider. Bucke taktade hela tiden, blåste upp sig och frustade. Mamma sa ”Han kommer ju stegra och svinga med benen du vet som en hingst” haha 😂. Sen hoppade jag upp. Jag försökte i säkert 20 min med att bara få honom att skritta utan att takta. Han har liksom Aldrig gjort något sånt här så vi blev jätte förvånade! Haha ” Jag trodde att jag hade en gammal gubbe” sa jag haha. Det var sanslöst roligt att se honom. När han äntligen lugnade ner sig lite jobbade jag honom lite. Det kändes bra trots omständigheterna. Varje gång Adde gnäggade blev han dock lite galen igen haha. Det gick ändå hyfsat fast att det inte började så bra. Idag tänkte jag ta med gummisnodden och jobba honom lite istället. Jag hoppas det går super bra! Kram Hanna.

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s