Veckans planering

Hej!

Jag brukar inte lägga upp en planering om vad jag ska göra varje dag och varje pass i veckan. Med Bucke har det inte riktigt funkat när jag har gjort det tidigare. Man får ta det som han känns istället. Dag för dag liksom och kan snabbt behöva ändra sin plan för att Bucke kanske inte alls behöver träna på slutor helt plötsligt men galoppfattningar kanske är problemet istället osv.

Men nu är det veckan innan våran första tävling på väldigt länge så jag tänkte att jag ska lägga upp en planering och försöka hålla den så bra som möjligt för att vi ska kunna komma väl förbereda till tävlingen.

Måndag: vila

Tisdag: intensivt jogg på gräsvägen med gummisnodd för att få den mjuka lätta känslan.

Onsdag: uteritt i alla gångarter. Gå i lite backar.

Torsdag: vila/promenad

Fredag: inredning jogg på gräsvägen för att hålla motivationen uppe och samtidigt kunna stämma av att lydnad osv.

Lördag: VÅR FÖRSTA TÄVLING PÅ 4 MÅNADER!! YEY!

Söndag: promenad

Så ser det ut för veckan hade jag tänkt. Får se om jag kan hålla det ;). Men jag hoppas vi ska komma till tävlingen med en bra känsla även fast jag inte har några krav på bra resultat alls. Vi siktar bara på en bra känsla. Vi hörs! // Hanna

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s