Tandcheck!

Hejsan!

Igår så var ju veterinären här till Prinsen för att kolla på hans tänder.Han var lite vass på nått ställe så där slipa de.Han hade dock ett såg i ens mungipan så det måste jag hålla koll på så det inte blir värre.Nu måste jag rida på bettlöst i några dagar och ska sedan fortsätta med det någon dag i veckan.

Idag så vilade Prinsen men jag var ute och Dick med honom i ca 30 minuter samt att jag betade honom lite.Just nu så sitter jag och kollar på OS,riktigt inspererande.Kramis //Greta😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s