Tävlingsplan

Nu äntligen kan jag börja leta efter tävlingar, planera, sätta upp mål inför kommande starter, trimma de sista dagarna, göra mitt allra bästa inne på banan. Ha sjukt kul för att sen dagen efter tävling gå en mysig promenad. Allting är lika roligt!

Nu är Bucke och jag tillbaka efter vår ofrivilliga tävlingsuppehåll på flera månader, pågrund av skadan. Som jag har längtat och det hoppas jag Bucke också har gjort. Imorgon rider vi våran första träning för Elin på månader! Ska bli himla kul! Men några tävlingar har jag ju också hunnit med att planera in samt anmäla till.

* Hallsta ridklubb LA:1 20 augusti. Tänkte att vi börjar med en lite lättare klass och mjukdstartar lite. Bara ca 5 min från oss också så passar ju bra.

* Täby ryttarsällskap regional FEI inledande 4 september. Har aldrig ridit en regional FEI förut och då heller aldrig det här programmet. Men ska bli roligt det med.

* Falu ryttarsällskap LA:4 och regional FEI inledande 17-18 september. Vårat första meeting! Vi hade flera stycken inbokade i somras men fick ju avanmäla. Så ska bli kul att äntligen få komma iväg på ett. Blir mitt och vårat första. Vi kör inte de högsta klasserna men det ska bli kul ändå!

* Stora Ekeby ridklubb LA:1/LA:P1 1 oktober. Eventuellt! Har inte anmält än eller bestämt vilken klass eller båda. Men troligtvis blir det även där. Det är så det ser ut än så länge kanske kommer fler om ett tag då får ni ju såklart reda på set också!

Vi hörs imorgon! //Hanna

image

TB till Filipstad där vi slog vårat rekor i FEI mästerskap samt debuterade FEI lagtävlan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s