Vila+Jogging

Hejsan på er!

Hoppas att ni har haft en bra dag och att det fortsätter så!

Vet inte om jag nämnde det men igår så vilade Prinsen helt och gick bara i hagen och hade det skönt.Även jag tog det bara lugnt och gjorde inget speciellt.

Idag så började jag med att släppa ut hästarna innan jag sedan kollade lite på fälttävlans-dressyren ifrån OS innan jag sedan fixade stallet.Åkte sedan in till Erikslund en liten stund och åt o kollade runt där lite.Åkte sedan hem bytte om och började göra iordning Prinsen.

Idag stod det ett lättare joggingpass på schemat för vår del.Passet gick väldigt bra och vi höll en bra form igenom hela passet.Han kändes väldigt mjuk och fin och var väldigt lydig.Jobbade bara med att hålla en bra form och ett bra flyt.Gjorde några öppnor som blev bra och en ryggning som blev väldigt bra.Red sedan lite förvänd galopp som kändes väldigt bra och välbalanserad.Travade sedan av efter kanske 20 minuters jobb vilket som kändes helt lagom långt efter att han vilat.Gick sedan lite med honom samtidigt dom jag hade lite lektion för Cecilia och Sharon,dem var superduktiga.

Prinsen ska få joggas nu tisdag-onsdag fast kanske lite hårdare än idag men vi får se.Just nu så gör jag inget speciellt och hade snart tänkt att sova kanske.Kramiiis//Greta 🙂 

Fick bli en liten TB til när vi va i Danmark och provred honom,framsteg har vi gjort jag och min köttbulle😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s