Todays

Hej!

Idag har varit en bra dag! Jag började med att gå upp 06.20 för att ta ut och morgonfodra hästarna. Efter det stod ridpass med Bucke på schemat men mer om det i ett annant inlägg hade jag tänkt.

Efter stallet åkte vi vidare till Erikslund och gick lite i affärer och åt lunch. Jag kollade även på paddar men köpte inga. Men jag tror att det kommer införskaffas snart ;). På EM så sov jag faktiskt några timmar. Jag var trött och sov ikapp några timmar som jag inte sovit de senaste dagarna. Har gått upp ganska tidigt.

Nu till kvällen åt vi kräftor och jag har gjort en smoothie med vaniljyoughurt, hallon och jordgubbar som är mixat. Det kan jag verkligen rekommendera såå gott ;). Imorgon väntar lite bus ute på gräsvägen md Bucke. Adde är inne i en lugn period nu med tävlingsvila och då passar vi på och låter honom vila lite i träningen också men snart är han igång som vanligt! Ha det bra // Hanna

image.jpeg

Smoothie och jordgubbar mums.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s