Äntligen!

Godkväll på er!

Idag fick vi äntligen till ett bra ridpass igen.Mamma red först för att känna lite på honom och för att kunna hjälpa mig bättre.Efter att mamma red så kändes han supersjuk och väldigt lydig.Så det kändes jättebra,samma upplägg ska vi även ha imorgon fast jag tänkte även rida igenom LA:2 då men vi får se!

Sedan så har vi äntligen hittat ett par rundsydda tyglar!Vi har letat sen i april då mitt dressyrträns är rundsytt.Innan har vi bara hittat sådana som är helt i läder eller några som kostar typ 2000.Men nu så har vi beställt ett par rundsydda med läder på ena sidan och med gummi på andra samt med silver spännen,exat det jag ville ha!Så det känns ju skönt!

Just nu så gör jag faktiskt ingenting Hah men hade nog snart tänkt att sova!Kramiis //Greta 🙂 

Prinsen som stod och mumsade på sitt morgon hö i dimman💗!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s