Ändrade planer!

Ja hörni,efter dagens ridpass så har vi ändrat lite på planerna inför helgen.

Vilket betyder att vi stryker oss till fredagen då dagens pass inte kändes så särskilt bra.Till en början så går det bra men efter kanske ca 30 minuter så bara rasar allt,vi båda tappar fokuset och allt blir spänt och hastigt.

Jag valde också att stryks mig för att få yttligare en dag på mig att träna och för att spara på honom och mig faktiskt.Känner inte att det är någon nytta att gå in i de högre klasserna med en inte såbra känsla och sen bara rida på dåliga procent+dålig känsla,har tidigare inte fokuserat så mycket på procenten utan mer på känslan men när det inte ens känns nå bra så känns det lite ”onödigt”.Hoppas ni förstår vad jag menar.
Sedan rider jag och Prinsen för framtiden,han är bara 7 år och jag bara 12 vi har en lång tid framför oss och vi har inte bråttom.Vi ska bara ha roligt nu!

Har sedan ändrat kite på hur jag ska rida fram.Istället för att ta ut honom ca 1 timme innan så tänkte vi ta ut honom ca 25-30 minuter innan då han alltid går vet första halvtimmen,så det är planen!

Ha en bra kväll! Kramiis //Greta 🙂 

Från när vi var ute på promenad igår,riktigt mysigt dock var några kossor riktigt läskiga hälsar Prinsen💗

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s