Lugn dag

Hej!

Idag har jag haft en lugn dag inte gjort så mycket. Jag har målat väldigt mycket på staketet runt poolen hemma hos min mormor och morfar där jag bor. Var i stallet och fixade och donade.

Nu till kvällen så gjorde jag jordgubbar doppade i chocklad till mig och min mormor och morfar. Imorgon kommer det nog upp ett inlägg med lite mer info om oss, helt enkelt. Ett sådant inlägg var efterfrågat. Det kommer även hände något roligt och ganska ovanligt på hästfronten imorgon, ser fram emot det ;). Hoppas vi se då kram Hanna

image.jpeg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s