Sommarstugan till måndag

Hej!

Just nu sitter jag i min sommarstuga och skriver på detta inlägg. Jag kom hit igår och ska vara här tills på måndag. Igår morse så fixade jag iordning allt i stallet men hästarna fick vila eftersom att Adde och Bucke mår alltid bra av en vila på några dagar ibland. Så det passade ju bra :).

Igår var vi även ut till en annan ö och firade två av mina kusiner som fyllde 8 och 2 år. Riktigt mysigt. Idag har det inte och kommer  inte hända så mycket. Jag har varit ut till bryggan men badade inte då jag tyckte det var för kallt. Jag kanske ger mig ut på en springrunda sen, men vi får se. Ge gärna förslag på inlägg så att vi har något kul att komma med nu. Känns som att det är lite tråkiga inlägg. Men det ska vi ändra på. Vad vill ni ha för inlägg? Kram Hanna.

image.png

busiga 23-åringen 😂

Annonser

2 thoughts on “Sommarstugan till måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s