Bakslag

Hej!

Jag är jätte ledsen att jag inte har uppdaterat här på ett par dagar, men jag har varit lite deppig.

I onsdags så skulle jag för första gången sen skadan rida lite hårdare på banan. Med galopp och övergångar osv. Det är vad vi kallar hårdare just nu hehe. Men Bucke sa emot. Antingen så gjorde det ont någonstans när vi red på böjt spår, eller så kommer han ihåg att det gjort ont och tror att det ska göra det nu också. Jag tyckte faktiskt att det blev bättre när jag travade av. Jag hoppas verkligen att det är att han tror att det ska göra ont fastän det inte gör det.

image.jpeg

Min älskade fina ponny.

Igår red jag rakt igen och Bucke var så pigg och gick som en klocka. Jag ska fortsätta sätta igång honom som det är tänkt och funkar det inte får vi se vad som är fel. Men jag hoppas på att allt ska bli bra. // Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s