Baddag!

Ja allesammans min dag började hyfsat tidigt,närmare bestämt klockan 07.00.För att åka ut till stallet tillsammans med Emma då jag sovit hos henne.

Vi lät hästarna äta sin frukost medan vi gjorde iordning dom för en liten uteritt.Vi red väldigt lugnt och skrittade för den mesta delen men travade också i en rund och låg form på både gräs och grusvägar.Prinsen var super snäll och hyfsar fin.Väldigt lugn och avslappnad iallafall.

När vi kommit tillbaka så svampade jag av honom innan jag började fixa stallet.Direkt efter jag fixat klart allting där så var det bara upp till huset och byta om till lite svalare kläder för att åka hem till Hanna.Vi har haft supermysigt och roligt.Har ju inte träffat varann sen ridlägret (!!).Vu har badat väldigt mycket var sedan nere i stallet och tog massor av fina sommarbilder på Hanna och Bucke.Dem kommer nog upp här senare.

Nu är iallafall både jag och Hanna hemma hos mig då hon ska sova här.Änsålänge har vi suttit och och planerat tävlingar och håller nu på med ett inlägg som troligtsvis kommer upp imorgon kväll.Ska nog snart sova.

Planerna för imorgon är att åka ner till röda ridhuset på Strömsholm.med Prinsen för lite ”hårdträning”.Annats ser det ganska tomt ut på mitt schema.

Kramiiis //Greta 🙂

image

Fick bli en liten TB till Leksand!❤️

Annonser

One thought on “Baddag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s