Dricka vatten

Hej!

Att dricka vatten är ju väldigt viktigt både för häst och ryttare i den här värmen. Jag ser till att jag dricker ordentligt med vatten men Bucke gör inte riktigt det. Så nu har vi införskaffat en säck med betfor. Efter varje ridpass får han nu betfor vatten. Ca två nävar betfor och två liter vatten kanske så inga mängder. Men det känns bra att veta att han får i sig lite mer vatten. Sen har han ju fritt tillgång på friskt och rent vatten men det tar han inte alltid vara på ;).

Han har ju sina konstiga idéer också haha. Han fick gå in i boxen efter ridpasset för att dricka betfor vattnet i krubban. Men han var ju själv inne så att äta/dricka hade han ju inte tid med ;). Men om jag stod där och höll honom sällskap så gick det bra att dricka upp. Då tog det bara någon minut så var allt borta. Eller ja lite hade han dreglat över på mig, men vad gör man inte för sina hästar? 😂.

image

Förlvrigt idag så red jag iväg till gräsvägen med Bucke. Han skötte dig exemplariskt! Så fin hela tiden och inte tung i handen alls. Gjorde väldigt mycket trav galopp övergångar då han brukar vilja lägga sig på där. Det gick super han var så himla framåt och pigg trots värmen!

För Adde gick det inte helt bra igår. Det var lite för varmt och det blev jobbigt. Stolpe ut för honom där men det är bara att ta nya tag han är ju så fin!

image.jpeg

image.jpeg

// Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s