Dagarna jag varit borta

Hej!

Nu har jag kommit hem från sommarstugan och kommer uppdatera som vanligt! Jag tänkte berätta lite vad jag gjort de här dagarna även fast det inte är hästrelaterat ;). Jag hade med en av mina bästa kompisar Julia dit också och vi hade super kul!

Dag 1 i Tisdags så var vi på grönalund hela dagen. Det var verkligen jätte kul även fast jag inte vågar åka så mycket hehe. Är lite feg när det gäller karuseller haha håller mig till hästarna, det är ju läskigt nog ;). Efter grönalund tog vi en båt tillbaka till ön där vi har sommarstugan. Vi hade inte ätit kvällsmat eftersom att vi hade tänkt äta det på båten. De brukar ha jätte goda räkmackor där som vi hade sätt fram emot. Men när vi skulle på båten så hade den ordinarie båten gått sönder så dem fick komma in med en nöd båt. Den båten hade ju typ ingen personal eller mat. Så vi fick äta Felix frysta ost och skink paj utan sallad för 65 spänn liksom. Jaja.

image.jpeg

Dag 2 onsdag så låg vi på stranden i stort sätt hela dagen. Det hände inte så mycket förutom att min lilla kusin och han mamma och pappa kom. Han är snart två år och såå söt!

image.jpeg

Dag 3 torsdag så låg vi på stranden igen. Det hände lite mer den här dagen. Vi skulle ut och åka ring efter våran båt. Men båten var inte riktigt på vår sida… Motorn vägrade gå igång och jag och Julia stod i vattnet och höll i båten så att den inte skulle flyta iväg eftersom att vi va på stranden. Vi stod ändå rätt långt ut på några stenar under vattnet. Helt plötsligt så välte Julias sten och hon föll i vattnet! Med kläderna på! Haha det såg så roligt ut men det var kanske inte lika roligt för henne hehe rätt kallt var det. Vi fick gå in till land igen och lämna båten där så pappa kunde fixa med motorn.

Min ben är ju lite vitare än Julia om vi säger så. Men jag får väll skylla på ridbyxorna haha.

Dag 4 fredag så gjorde vi inte så mycket. Vi låg och softa i soffan och tog det lugnt på FM och sen cyklade vi ner till bageriet på EM och köpte glass och en dricka. Det var väldigt mysigt. Efter det gick vi ner till bryggan och tog ett dopp. Lite kallt men helt okej ändå ca 22 grader haha. Jag är lite feg där också hehe. Men vi åkte hem till västerås sen och kom hem vid åtta tiden. Tyvärr hann vi inte ut till stallet efter det då vi hade en hel del att göra hemma 😅.

Nu sitter jag i bilen påväg till Kumla där Adde ska tävla idag. Han startar en LB och en LB+ med Lisa så vi hoppas det går bra. Men det tror jag. Det är sjukt varmt idag så han lär väll bli lite trött i alla fall men vi får se. // Hanna

Annonser

2 thoughts on “Dagarna jag varit borta

  1. Hej, undrar om ni skulle kunna göra ett inlägg om sadlar? Främst dressyrsadlar. Vilka sadlar har ni ridit i? Vilken sadel har ni? Vilken är den skönaste? Vill ni ha långa eller korta kåpor?
    Helt enkelt alla frågor som man kan ha kring sadlar😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s