Today!

Idag har det varit en riktig chilldag,men sådana dagar behövs även dom emellanåt.Har inte gjort något särskilt.

Började iallafall dagen med att släppa ut hästarna och äta frukost.La mig sedan en liten stund på soffan innan jag gick upp till Cissi.Där har jag varit ungefär hela dagen.Vi red även ut barbacka på Sharon och hon red på sin Bponny Kaiser.Vi red runt lite överallt.Red grusvägarna upp till skogen och red sedan runt och letade roliga stigar att rida runt på.När vi kände oss färdiga så red vi grusvägarna hem igen.Vi hade väldigt rolig och S kändes pigg.Bockade någon gång när jag galopperade och var allmänt glad.Tror att vi alla fyra njöt ungefär liks mycket över att få bara ha roligt och ”lunka” runt lite i skogen.

Har nu under kvällen bara varit med några kompisar,fixat allt i stallet och tagit in hästarna.Så har haft en väldigt lugn ich rolig dag.Imorgon ska jag bog ut i skogen igen fast denna gång med Prinsen.Kramis //Greta 🙂

image

image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s