Dagen än så länge

Hej!

Idag har inte mycket gått som jag tänkt mig. Jag tänkte rida ett lättare jogging pass på Bucke eftersom att han vilade igår. Men hela dagen har det spöregnat och med jämna mellanrum åskar. Så hittills har det inte blivit någon ridning. Jag hoppas att det ska lugna ner sig till lite senare så att jag kan komma ut och rida ändå.

Men när det varit så dåligt väder så har vi tagit chansen och göra den årliga städningen i boxarna. Buckes Box har vi helt mockat ur och fyllt på igen medan Addes Box fick vara. Den har ju inte varit fylld så länge så den har inte hunnit blivit så ”smutsig” i underlaget om ni förstår vad jag menar. Vi skurade även väggar och fönster och det blev jätte fint.

Processed with MOLDIVProcessed with MOLDIV

buckes bajsvägg haha😂

Nu får vi hoppas på lite bättre väder snart och några dagar fram över. Just nu hör jag åskan gå ute så ska sluta med mobilen nu haha. // Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s