Bucke bara levererar!

Hej!

Idag fick Bucke vila pga av att min mormor fyllde år så vi grattade henne. Men jag har tänkt på det hela förra veckan så att det skulle passa att ha vilodag idag.

Men jag måste ju ändå berätta hur fantastisk Bucke känns just nu. Vi får ju inte göra så mycket än. Bara trava på rakt spår men han ger mig en så fantastisk känsla ändå. Otroliga lilla ponny! Vi har bara ridit ut eftersom att vi måste rida rakt och jag kan säga att det uppskattas av både mig och Bucke! Mina framtidsvisioner med Bucke är att nästan bara rida ut och sitta och trimma på gräsvägen istället för på banan. Det ger Bucke så mycket mer energi!

Och energi har Bucke inte haft ont om de här dagarna. Han har verkligen velat göra rätt och då blir det oftast rätt på honom. Det har gett mig en fantastisk känsla, han är en för fantastisk läromästare! Jag längtar så otrolig mycket tills vi är tillbaka till 100%. Det är målet och dit ska vi!

image

Vill så tillbaka till det här passet. Han var fantastisk i alla dem svåra rörelserna. Älskar min ponny!! // Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s