Falsterbo->Liseberg

God kväll på er!

Just nu ligger jag i min säng här nere i Skåne.Idag var sista dagen nere i Falsterbo.Det har varit sjukt kul och extra kul var det att mn bästavän Emma (ebdressage.wordpress.com) och Maja från stallet var med.Vi har kollat på nästan bara dressyr mest ponny dressyr och några storhäst ekipage.Kollade även lire på hoppning fast efter 15 minuter så gick vi,för att se på dressyr igen😉Har även fått med mig mycket snygga och bra grejer ifrån den stora mässan.Blandannat ett ES schabrack,lindor,ridbyxor och ridstrumpor samt lite vanliga kläder.Kortsummerat så har dessa dagar varit helt underbara trots storm och spöregn.Vat dock lite finare väder igår.Bilder på allt jag köpt kommer upp när jag är hemma igen.

Imorgon så lämnar vi Skåne och åker upp mot Göteborg för att gå på Liseberg.Helt ärligt så tycker jag att det är ganska läskigt att åka karuseller så jag håller mig hellre hästarna men om jag måste så åker jag ”barnatraktionerns”.Brukar oftast åka med kaxiga och orädda 5 åringar,haha.Känner mig ganska larvig ibland.Efter det så åker vi förmodligen hem igen.Hem till min alldeles egna Prins.Då ska vi sätta igång och träns tills nästa vecks då det blir vårt första meeting tillsammns.Då far vi till Leksand.

Men nu är det dags för mig att sova då vi ska upp tidigt imorgon.Kramiis //Greta🌸image

Hade inga bra bilder men jag åt iallafall en väldigt god middag idag😉👍🏼

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s