Godmorgon!

Glad midsommar på er!🌸Säger jag såhär dagen efter.Min midsommarafton har varit jättebra,hoppas att eran också varit det.

Själv började jag dagen med att åka ner till Strömsholm och rida på GP banan.Så fint där nere.Prinsen kändes väldigt bra.Jobbade bara med att få honom mjuk.Red sedan några få öppnor och skänkelvikningar.Red sedan mycket tempoväxlingar i galoppen.Kändes mycket bättre än i onsdags,vilket som bar jätteskönt.Bilder kommer i ett annat inlägg👍🏼

Idag ska Prinsen få vila och imorgon ska han eventuellt joggas lite lätt eller vila.Och  om ni undrar varför han ska ta det så lungt dessa två dagar så är det för att imorgon börjar vårt ridläger här hemma.Vi blir väldigt många det här året,hela 16/17 st.Blandannat så ska Hanna vara med,ska bli super kul.Har inte träffat de flesta på ganska länge så ska bli kul ich träffa dem.Har saknat Hanna lire extra mycket,haha.Inte setts på typ ganska länge💕Men det ska iallafall bli supermysigt.Dock kommer det inte alls att uppdateras så mycket här på bloggen.

Ha en skön dag.Kramis //Greta😉image

Har får ni ett litet smakprov,hur söt?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s