Återbesök hos equiterapeften

Hej!

Jag och Bucke har haft några dåliga pass på sista tiden. Han har börjat säga emont mer och mer i form av att stanna ich sparka. Jag har fällt många tårar för min älskade ponny på sista tiden det har varit jobbigt och det känns som att inget går min väg just nu. Så hemskt att se honom ha ont och inte veta vad det är.

Så igår var vi iväg med Bucke till equiterapeften igen. Det gav både bra och riktigt dåliga nyheter. Jag har känt när jag rider att det är något som tar emot. Han vill inte riktigt ta i ordentligt. Vi började med att longera och hon fick känna igenom honom. Ingenting syntes vid longering förutom att han var lite stel så det var mycket bättre än förra gången. Jag fick även jätte mycket beröm för att ha gjort ett jätte bra jobb med ryggen och bakbenen som båda var lite spända och hade låsningar förra gången. Så det är jätte bra.

Men när hon kände igenom honom ömmade han jätte mycket vid båda framkotorna vilket han aldrig gjort förut. Inte så mycket som nu. Få ca ett år sen blev han lasrad i vänster framkota men sen dess har inget märkts. Vi gjorde böjprov på båda fram för att se om det blev värre. Det blev det. Två graders hälta på vänster fram och en grad på höger fram efter böjprov dock. Innan böjprov syns ingen hälta alls. Bucke blev lasrad i vänster framkota även igår. Det var hemskt att se honom ha så ont. Nu ska veterinären komma ut på tisdag nästa vecka och se vad som krävs för att han ska bli bra. Troligtvis räcker set inte med vila så kanske blir han sprutad. Vi får se men vad som helst för att min älskade prins ska bli bra.

image.jpeg

(@photosbyelingar)

image.jpeg

Jag älskar honom så mycket❤️

jag vill också säga tack till Caroline Stenman som är equiterapeft för all hjälp. Det känns mycket bättre med en riktigt kunnig vid sin sida. Tack för all hjälp och visad engagemang. // Hanna 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s