Hej världen!

Godmorgon!

Vad mina planer är för idag?Tackar som frågar!Har egentligen typ ingenting inplanerat med Prinsen ska iallafall joggas samt skrittas ut lite.Ska sedan fixa stallet,såklart.Standard för oss hästmänniskor.Har sedan inte några fler bestämda saker som ska göras idag.För övrigt så har Prinsen bytt hage och går i en med lite mer gräs i.Han hår med sin BFF (haha) Boss,de brukar busa lite med varandra men änsålänge har det gått lugnt till,tror att dem tänker mer på gräset än på varandra😉Ha en bra dag så hörs vi senare!

Kramiiis //Greta😚image

Bästa handskarna och BÄSTA ponnyn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s