Galoppjobb!

Idag så stod det dom sagt jogging och en liten skrittur på schemat.Jobbade mycket med galoppen idag samt att lösgöra honom ordentligt i båda sidorna så att han blur eftergiven.I vänster är det nästan inga problem alls med i höger varv är det desto svårare.Med det kändes som om jag gick igenom honom hyfsat bra till slut.

Jobbade sedan mycket med galopp på lite längre tyglar för att känna att han kunde ligga kvar i samma galopp utan att den fallet isär,det blir lätt så när han inte riktigt orkar bära upp sig själv.Med idag gjorde han det riktigt bra och låg kvar i en fin balans.Red sedan stora runda spår i förvändgalopp.Red sedan något varv på stora volten i förvänd,lite vinglig i början med fick sedan till det hyfsat bra.Stolt över lilla bebisen.Travade sedan av lite innan jag skrittade ut på gräsvägarna,några travsteg blev det även.Nöjd med lilla Prinsen idag.Imirgon vet jag inte riktigt vad planen är men rida ska jag😉

Kramis //Greta😚image

Rosa är vår färg,vet dock inte riktigt vad Prinsen tycker om det😉💗

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s