Gårdagens ”katastrofer”

Japp,så var det jag kände efter mina ritter igår,speciellt efter den första.Han la huvudet på sne i både skänkelvikningar och la sig på i volterna,dock tar jag på mig det då jag inte formade honom runt inneskänkeln ordentligt.Fick sedan ett onödigt avbrott i den högra förvändagaloppen,väldigt tråkigt då det aldrig varit ett problem för oss men Aja,det har hänt och det går inte att ändra på nu.Så är det tyvärr.

Väl till nästa klass så kändes han väldigt fin på framridningen.Dock tappade han allt för mycket  fokus inne på banan och var lite tjafsig i formen stundvis.Men andra stunder var han väldigt fin ich avslappnad.Bättre grund denna gången i P1an och fick två 7:or samt några 6:or och 6,5:or.Sen kom vi till missarna som tyvärr kom på de ställen där det är koffeinet och där åkte poängen ner.Fick missar i bytena,fast ändå bättre än förra gången.Galoppinslag i en travökning samt att avbrott i den höger förvändagaloppen (igen,så tråkigt).Andra travökningar blev bra och galoppenökningen,åtta meters volterna var också bättre än förut.Så blandade känslor efter denna ritt men så surt med missarna.

Jaja en lärorik dag och en ganska rolig trots allt.Bra människor fanns på plats iallafall.Vill säga grattis till Elvira som tig hem segern i LA:1 och fina procent i LA:P1.Det var du verkligen värd.

Kramiiis //Greta😉image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s