Gårdagens pass

Ja somsagt så red vi upp till ridbanan uppe på Bärsta gård för att rida en stund på banan och sen fick vi ju en perfekt fram och avskrittning,asfalt nästan hela vägen dit och sedan skogsstig och grusväg hela vägen hem,bra med varierande underlag.

Väl uppe på deras ridbana joggade jag bara lite i alla gångarter.Han kändes lite ofokuserad då det hände ganska mycket runt omkring men när mamma gett mig massa olika tips på hur jag skulle hantera det så blev han väldigt fin.Mamma tog även lite kort när jag red som jag tänker dela med mig av i ett annat inlägg,dock är de bara tagna med mobilen men det får duga😉

Ha det bra!Kramis //Greta❤️image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s