Dagen

Idag är det tisdag och imorgon slutar jag skolan. Det känns som att min skola slutar sist i hela Sverige haha. Men det är ju bara en dag kvar så det står jag nog ut med ;). Torsdag- fredag så ska jag och min familj åka ner till Kolmården så då kommer det nog inte bli så mycket uppdatering här men vi får se hur det blir.

Idag är båda hästarna ridna. Först Adde som fick gå ett pass på banan. Det gick väll helt okej. Inte vårat bästa pass men heller inte vårat sämsta så ja jag är väl nöjd. Vi har i alla fall utvecklats mycket tillsammans och det är jag stolt över. Han är ju så fin. Bucke fick sig endast en uteritt. Imorgon tänkte jag att han skulle gå på banan ett lösgörande pass. Efter skolavslutningen bär det av till stallet för att rida båda. Det är så himla kul det här med hästar. När man utvecklas och tar sig framåt blir man så himla peppad. Längtar redan tills imorgon! Men vi hörs då! //Hanna

image.jpeg

Buckes stora gräshage är även mockad och fin.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s