Sommarlov imorgon!

Japp så är det,imorgon får jag mitt efterlängtade sommarlov!Dka bli så skönt och det ska bestå av bara HÄST.Massor av träning men även tävlingar på gång.Och en av de bästa sakerna är att jag ska till Falserbo och kolla såklart😉Ska se på ponny küren👍🏼

Åter til dagen.Blrjade med att åka till skolan för att först ha genrep inför skolavslutningen imorn innan hela klassen åkte till Prinson Island i Västerås.Det var superkul,sista dagen med bästa klassen idag,kändes lite konstigt men ska bli väldigt skönt med sommarlov.Efter vi varit där följde jag med en kompis hem en stund innan jag åkte hem för att fixa Prinsen.

Mockade,packade hö,fyllde på vatten,fixade kraft och myste och borstade lire på honom innan han fick kvälls hö.Så det är så min dag har sett ut,en bra dag om jag får säga det själv👍🏼Imorgon ska jag ju först ha skolavslutning och sedan fina lite med familjen.Hade sedan tänkt att jogga Prinsen lite😉Ha det bra så länge!Kraam //Greta!image

Bjuder på en gammal bild från augusti 2014 nör jag och Sharon fortfarande gillade hoppning😉Saknar guldponnyn💚

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s