Dagens debut samt starter!

Hejsan!

Dennadag har varit lång och fullspäckat med häst,dressyr och såklart tävling.Blrjade med att gå upp vid 06 imorse för att springa upp till Sharons stall för att knoppa henne för att sedan åka med hon och Cissi på tävling.De var duktiga och slog sitt rekord.Världens sötaste ekipage😻image.jpg

Aja nu till min tävling😉

När jag kom hem så slängde jag i mig lite frukost (orkade inte äta det innan,jaha) och sedan ner till stallet för att putsa,packa,duscha och knoppa Prinsen.När alt det var gjort åkte jag för andra gången denna dag till Norrby Ryttarsällskap.

Han kändes verkligen på hugget idag.Kollade på allt möjligt påvägen ner till framridningen.Kändes fin på framridningen men lite ”trött” i början men vaknade sedan till och sprang på väldigt fint.Väl inne på banan så tyckte han att några lila blommor vid ingången var väldigt läskiga så vart spänd på den kortsidan.Men trots det så kändes det ganska bra och vi belönades med bra procent.65,8 skrapade vi ihop efter en liten halvspänd ritt och även en tredje placering på det👍🏼image

Till andra klassen kändes han fortfarande väldigt pigg och med på noterna.Superfin var han även på framridningen,pigg och glad och framme för skänkeln.Galoppen kändes väldigt fin och rund.Inne i collectingring så var han lite ”spooky” och kastade sig för en fläck i marken ca 2 ggr,min lilla studsboll.Inne på banan var han fortfarande lite tittig och kastade sig på ena långsidan en gång och sen var blommorna fortfarande lite läskiga men annars så var han rätt så lugn.Själva ritten kändes helt ok för att vara första gången.Ökade fint gjorde han i både galopp och trav.Dock missade vi i båda bytena och sen så är ju inte skolorna vår starkaste grej,lite för raka och för lite samling.Men är i överlag ganska nöjd med tanke på att det var första gången för oss båda och han är ju trots allt inte så gammal.Dock inga bra procent efter ritten men det sket jag i för att vi är inte riktigt där en så vi kan inte fajtas om de bra procenten eller några placeringar i dessa högre klasser men det kommer.Är så otroligt stolt över hur mycket vi har utvecklats tillsammans.Älskar honom mer än mest,det har aldrig varit såhär roligt att rida😻

Flr exat tre månader sen så debuterade vi och då red vi en LB:1 på 58 och en LA:1 på 56.Ha det bra!Kraam //Greta💕image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s