Dagens ”genrep”

Hejsan!

Idag var det ett dressyrpass på banan son gällde för min och Prinsens del.Vi finslipade lite på allt inför imorgon så som skolor,formen och ja lite allt möjligt,iallafall kändes det väldigt bra.Efter att jag ridit fram lire och ridit lite skolor osv så red jag igen LA:P1 en gång.Allt gick super för att vara första gången förutom den första Galoppfattningar då det blev ett missförstånd och då blev han lite sur och kickade.Enkla bytena gick supet och serpentinerna gick också super.

Travade sedan av honom innan vi skrittade ut på en liten tur.Jag och min drömprins😉❤️Jag är supertaggad till imorn och mitt mål är bara att rida igenom programmet med en så bra känsla så möjligt.Det blir ganska sena starter imorn första är 14.06 och den andra är 17.50.Så önska oss lycka till,ha det bra!Kraam //Greta😇image

Inga rutiga dressyrhästar här längre,vi har ställt blommor i varje hörn på ridbanan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s