Gårdagens Träning

Hejsan!!

Hann tyvärr inte blogga igår kväll efter träningen men börjar inte förens 09.30 idag så hinner nu på morgonen👍🏼Idag ska vi även till Skanzö badet med klassen,idag blir näst sista dag när alla är tillsammans.

För Prinsens del står det Tömkörning på schemat.Jaja nu till träningen.

Vi övade mycket på skolor inför helgen,vilket resulterade blandade känslor.Öppnorna gick helt ok i början men fick till några fina och bra på slutet vilket kändes bra.Slutorna däremot gick inge fullt lika bra,det är svårt och vi är nya båda två med att göra dessa rörelser men vi får bara göra det bästa av situationen.Stundtals fick vi till några bra delar ur en sluta och det var ju bra för då har jag med mig en känsla om hur det ska va.

Galoppen fick faktiskt väldigt bra.Red serpentinerna och enkla bytena några gången och var nöjd över de.Sedan fick jag avsluta honom i en lång och rund form.

Ingen topoenträning men en väldigt lärorik sådan många nya ”aha-upplevelser” och som sagt så är båda nya i dessa klasser.Prinsen är ju somsagt under ”utbildning” och vi lär oss av varanndra.

Jag är så glad att Prinsen just är min häst för jag lär mig så otroligt mycket varje dag med honom.Ha det bra! Kraaam Greta😉💕image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s