Dagens uteritt!

Hej på er en underbar tisdag som denna!

Jag började dagen med skola innan jag sedan kom hem för att byta om samt rida en stund på Prinsen.

Jag och två av mina kompisar från stallet,Emma (ebdressage.wordpress.com) och Maja.Vi red några varv runt gräsvägarna.Vi började med att skritta ett helt varv innan vi sedan började trava.Vi travade bortåt och skrittade hemåt.Jag jobbade Prinsen i både skritt och trav förutom första och i slutet på sista gången då han fick skritta på långa tyglar.I traven försökte jag lösgöra honom lite genom att ställa/böja samt flytta bogarna lite.Andra gången vi travade bortåt tog jag upp honom i formen satte lite tryck i honom och gjorde några öppnor och åt båda håll.Han var faktiskt väldigt fin.Tog ingen galopp idag men detta räckte gott och väl och han kändes super.Allt detta tog ca 50 min😉

När vi sedan kom till baka till stallet så svampade jag av hela kroppen på honom och sedan kylde jag ner benen med kallt vatten innan han fick gå ut i hagen och torka i kvälls solen.Sedan fick han gå in och få sitt kvällshö.Imorgon ska jag nog rida antingen på åkern eller på banan,vi får se.Kraaam//Greta☀️💕image

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s